Telefoni feavea'i
+86 15653887967
I-meli
china@ytchenghe.com

E faʻafefea ona foia le faʻafitauli o le saogalemu o tagata pe a maeʻa le 300 aso o taua malosi ma le 300000 na maliliu?

Ua alu le asu o le Ipu a le Lalolagi, ae o le taua moni i le lalolagi - o le feteenaiga i le va o Rusia ma Iukureini o loʻo faʻaauau pea i aso nei, lea na tumau mo le 300 aso.Sei o tatou toe taulai atu i lenei feteenaiga.

E leai se faʻamoemoe mo talanoaga filemu i le faʻateleina o le malae o le taua

Talu ai nei, na taʻua ai e le Taʻitaʻifono o le Au Soofaatasi o le Aufaigaluega a le Iunaite Setete, General Mark Milli, talu mai le feteenaiga i Iukureini, o le numera o tagata na maliliu i Rusia ua sili atu i le 100000, ma o le numera i Iukureini e tutusa.

E tusa ai ma le British BBC, o le numera o tagata na maliliu i le autau a Rusia i Iukureini ua sili atu i le 10000, ae o lenei mea e naʻo le suʻesuʻeina e ala i le maliu.O le aofaʻi moni o tagata na maliliu o le autau a Rusia atonu na oʻo atu i le 20000, ma le numera o maliu o fitafita Wagner Group ma fitafita Chechen e leʻi faitauina.E le gata i lea, e leai ni fa'amaumauga sa'o i le aofa'i o tagata na fasiotia e 'au a Rusia i sasa'e o Iukureini, ae e le tatau ona la'ititi le numera.

Pe o feagai Iukureini ma se suiga mataʻutia pe a ia faia se osofaʻiga faʻasalalau e faasaga i le feteenaiga a Rusia i Iukureini (1)

E tusa ai ma faʻamatalaga ma faʻamaumauga a le itu a Rusia, o tagata na maliliu o fitafita Iukureini ua sili atu i le 200000 talu ona amata le taua.E tusa ai ma lenei fuainumera, toeitiiti atoa le 300000 tagata ua manua pe maliliu i itu uma e lua.

O le tasi itu e tatau ona "faʻasaʻo" le taua ma le isi itu e tatau ona "toe maua Crimea"

O le taua ua faʻateleina ma sili atu le sauā, ma e leai se itu e faʻaalia faailoga o le "gauai".E tusa ai ma le ofisa tala fou a Siamani Moscow i le aso 18 o Tesema, na lipotia mai e le aufaasālalau a le setete o Rusia e faapea o le Peresetene Rusia o Vladimir Putin o le a faalauiloa tala taua i le fonotaga a le Matagaluega o le Puipuiga i lenei vaiaso.

E tusa ai ma tala fou, o Putin o le a taʻitaʻia patino le fonotaga faʻalauteleina faaletausaga a le Matagaluega o le Puipuiga, ae o le aso patino o le fonotaga e le o manino.Na faailoa mai foi e le lipoti e faapea, i se fonotaga a le malo i le vaiaso talu ai, na talosaga ai Putin mo se fetuunaiga o le fuafuaga o auupega.E talitonuina e mafai ona ia faʻaauau pea le faʻalauiloaina o le suiga o le tamaoaiga i totonu o le atunuʻu i se tamaoaiga tau.

Afai la e fa'ailoa mai e Putin o le a toe fetuuna'i Rusia i le "setete o le taua", o lona uiga o le a atili vevela le tulaga i Ukraine, ma o le a sili atu le malosi o le militeri a Rusia.

E tusa ai ma le lipoti i luga o le upega tafaʻilagi a Rusia Television Today (RT) i le 18th, na saunoa ai le Peresetene Ukrainian Zelensky i se faatalanoaga talu ai nei ma le aufaasālalau Farani e faapea o tagata Iukureini ua sauni nei le mafaufau e toe ave Crimea mai Rusia e ala i le malosi.Na ia fai mai foi ua amata ona mafaufau tagata Ukrainian i le toe maua mai o Crimea i o latou mafaufau, ma fautua atu e mafai ona asiasi atu i Crimea i le amataga o le 2023.

Ina ua fesiligia e uiga i le fuafuaga a Iukureini mo Crimea, na fai mai Zerenski: "O le gaioiga lava ia e leʻi amataina, o le taimi lava e amata ai, e mautinoa lava e te faʻalogo i ai."Na ia faaopoopo mai na ia talitonu patino "o le toe faaleleia o Crimea ua amata i mafaufau o tagata (Iukureini), lea e taua tele".

E i ai se vaega lona tolu e mafai ona taofia le taua mai le faʻaauau pea ona faʻalauteleina

O totonu ua mamanuina ma teuteuina e tagata tomai faapitoa (1)

I le aso 19 o Tesema i le lotoifale, na faia ai e le Failautusi Aoao a le UN Guterres se fonotaga a le au tusitala e fefaʻasoaaʻi manatu ma le au tusitala i mataupu faʻavaomalo e pei o le feteenaiga a Rusia i Ukrainian.

E le o mautinoa e Guterres e uiga i le mafai ona "matua" talanoaga filemu i le va o Rusia ma Iukureini i se taimi lata mai.Na ia toe faamamafaina foi e tatau ona foia filemu le feteenaiga a Rusia i Iukureini i se faiga e ogatasi ma le Faavae a Malo Aufaatasi.O le a faʻaauau pea ona tuʻuina atu e Malo Aufaatasi se faʻavae mo talanoaga ma faʻaitiitia ai faʻalavelave.O loʻo faʻamoemoe e mafai e Rusia ma Iukureini ona faʻaumatia le feeseeseaiga i se taimi vave e mafai ai.

Talu ai nei, na lomia ai e le Failautusi o le Setete o Amerika o Henry Kissinger se tala ua faaulutalaina "E faapefea ona aloese mai se isi taua a le lalolagi" i le mekasini "Spectator" a Peretania.Kissinger faʻatusatusa le tulaga o loʻo i ai nei i le taimi aʻo leʻi faʻateleina le Taua Muamua a le Lalolagi i le 1916, ma talitonu e tatau i atunuu uma ona amata faʻatalanoaga faanatinati i le faʻamutaina o le feteenaiga a Rusia i Ukrainian e taofia ai se isi taua a le lalolagi.

Na talitonu Kissinger o le taumalulu o le a faamalosia ai itu uma e lua o le feteenaiga a Rusia i Iukureini e taofi galuega tetele a le militeri, lea e tutusa ma le 1916, ina ua faamoemoe uma atunuu tetele o Europa na aafia i le taua e faatalanoa e le Iunaite Setete e faamuta le feteenaiga. .Peitai, talu ai sa pisi le Peresetene o le Iunaite Setete i lena taimi, o faiga palota i totonu o le atunuu na misi ai le avanoa e faamuta ai le Taua Muamua a le Lalolagi e ala i faiga faalemalo.Na talitonu Kissinger e le tatau ona misia e le Iunaite Setete lenei taimi.

E faigofie ona iloa ina ua mafaufau Kissinger i le mataupu a Rusia Iukureini, na ia vaʻavaʻai pea i le feteenaiga a Rusia i Iukureini mai se vaaiga toʻafilemu taʻaloga, o lona uiga, e mafai e Sisifo ona faʻalauteleina lona taofiofia o Rusia e ala i le feteenaiga a Rusia Ukrainian, ae e le mafai ona faʻamalosia. Rusia i se iuga oti, pe o le a oʻo i le faaiuga o le Taua Muamua a le Lalolagi lea e faiaʻina ai itu uma e lua.

Ina ia puipuia le afaina i le taua, e mafai ona e filifili e faʻatau le "bunker".

O lo'o naunau le ta'avale e tu'uina atu ia te oe se si'osi'omaga fa'alelei ma le saogalemu.

O lamatiaga saogalemu e pei o otaota o taua ma afā faanatura e le gata e mafai ona sulufaʻi i ai, ae faʻafetaui ai foi ou manaʻoga masani o le olaga i lalo o tulaga faʻapitoa.

O totonu ua mamanuina ma teuteuina e tagata faʻapolofesa faʻapolofesa, e aofia ai moega, potu malolo, umukuka ma faiga ea fou, lea e mafai ona faʻatulagaina e tusa ai ma ou manaʻoga.

upega tafaʻilagi: https://www.fjchmetal.com/

Email: china@ytchenghe.com

O totonu ua mamanuina ma teuteuina e tagata tomai faapitoa (2)
O totonu ua mamanuina ma teuteuina e tagata tomai faapitoa (3)

Taimi meli: Tes-22-2022