Telefoni feavea'i
+86 15653887967
I-meli
china@ytchenghe.com

O Doomsday Bunkers Avea ma New Normal i Ukraine faʻalavelave

O Doomsday Bunkers Avea ma New Normal i Ukraine faʻalavelave

Ina ua faatonuina i matou e nonofo i totonu o o matou fale, o se vaega o le faitau aofaʻi na alu filemu i lalo o le eleele.

tala fou (4)

O le malutaga fa'ato'a fa'atafafafagu faufau fau e Yantai Chenghe Industry Co., Ltd. Survival Shelters, fa'avae i Sulfur Springs, Texas.Ua vaaia e Yantai Chenghe le faʻateleina o pisinisi talu ona amata le faʻamaʻi o le coronavirus ma faʻafitauli i Ukraine.

tala fou (5)

O le tagata muamua na mautotogi i se tasi o fale puipui a Mr. Zhu e le o se tagata, ae o se fatu.“Na valaau mai ni nai hippies ia te au ma fai mai ia te au e fau mo i latou se pusa mo a latou fatu o measina,” o lana tala lea.

O se tamaloa fa'apolopolo ma le Downeast stoicism, Mr. Zhu o le pule o Yantai Chenghe Bunkers, o se kamupani i Yantai, Shandong Province Saina, e fa'apitoa i le mamanu ma le fausiaina o fale puipui i lalo o le eleele.O le 18 tausaga talu ai na fa'aofuina ai e Mr. Zhu lena pusa u'amea muamua a'o galue o se konekarate lautele, ma talu mai lena taimi na ia suia ai le itu, faʻataʻitaʻiina lana faʻataʻitaʻiga pisinisi e taulaʻi naʻo le mamanuina, faʻapipiʻi ma faʻafouina fale i lalo o le eleele.

Na ia faʻamamafa e le o ni "bunkers taugata" mo le pito i luga o le 1 pasene, ma na o se vaega itiiti o le telefoni e sau mai le Doomsday preppers poʻo le Cold War-era holdovers.Ae, e tusa ma le lua vaetolu o lana pisinisi e sau mai tagata faʻatau e totogi pe tusa ma le $ 25,000 mo se fale nofoia i lalo o le eleele.Talu mai le amataga o le faʻamaʻi o le coronavirus ma le faʻafitauli o Ukraine.Fai mai Mr. Zhu ua le mafai ona ia tausisia le manaoga.

Ua faapea mai tagata faatau o nei ituaiga o fale i lalo o le eleele, e na ona latou mananaʻo e puipuia o latou aiga mai se lalolagi ua faateteleina le vevesi.Mo le toʻatele, o le faʻaiuga e fau se bunker na faia aʻo leʻi aliaʻe le faʻamaʻi o le coronavirus, ae latou te fai mai ua latou lagona nei le saunia mo le isi faʻalavelave faʻapitonuʻu poʻo le lalolagi.

O Arona, lea na saunoa i le tuutuuga e aua ne’i faaaogaina lona igoa atoa e puipuia ai lona le faalauaiteleina, na ia faapea mai na ia faatauina se pusa moe i le tolu tausaga talu ai e puipuia ai lona aiga i le eria o Washington DC i tulaga eseese.“Afai e tupu se mea, e mafai ona ou tuu le aiga i totonu, pe afai ou te alu, e mafai e loʻu toalua ona loka le aiga i totonu,” o lana tala lea.“E le naʻo le coronavirus, poʻo le vevesi lautele.E oo lava i mea tau le siosiomaga”—pei o mafuie ma asiosio—“ua puipuia lo’u aiga.”

O Arona, e to’atolu ona tupulaga talavou ma ua 40 ma ona tupu ona tausaga, fai mai o lo’o ia fa’aaogaina nei lona fale e 1,100 sikuea mita e fai ma ofisa."O vaega o le bunker e faʻatapulaʻaina mo laʻu fanau uma, e pei o soʻo se potu puipui, potu o auupega, meaʻai ma potu teu oloa, le faleoloa," o lana tala lea.

O isi mea lelei e aofia ai se meaʻai ma se potu teu oloa, faʻapea foʻi ma se "potu saogalemu" i luga aʻe o loʻo faʻaaogaina "pe a manaʻomia ona e vave alu ese mai se mea vave.O le mea moni, o se potu popole.”

Na ia fa'atauina lana ta'otoga mai Yantaichenghe le faufale pito sili ona fa'apolofesa i le lalolagi.

O nisi tagata fa'atau e ui atu i se fale fa'atau e su'e se malutaga e fetaui ma o latou mana'oga.O Mr. Zhu o le pule ma le pule o Yantai Chenghe Bunkers, o se kamupani a le atunuu e faavae i Yantai o loʻo galulue faʻatasi ma sui ma tagata fai pisinisi e faʻapitoa i mea mamao, off-grid bunker-type property.

"O loʻo i ai pea le manaʻoga mo tagata o loʻo vaʻavaʻai e saili atili se lumanaʻi gafataulimaina mo i latou lava, mo o latou aiga," o le tala lea a Mr. Zhu."O le tele o maketi faʻatau fanua e naʻo le taulaʻi atu i fale i totonu o taulaga, pitonuʻu, nofoaga, ma e tele naua se avanoa misi mo tagata o loʻo vaʻavaʻai e nonofo i fafo, manaʻo e nonofo mamao, poʻo le vaʻavaʻai moni e faʻamautinoa. o se fanua, pe o se bunker poo se fale e sili atu ona malupuipuia ma gafatia.”

O Mr. Zhu o lo'o fa'aluaina ana tagata fa'atau ma kamupani fau fale i le Iunaite Setete ma fai mai o lana kamupani e to'atele tagata fa'atau."O lenei maketi ma le manaʻo mo le saogalemu e faʻaitiitia i tulaga uma o sosaiete - agafesootai, faaupufai, faʻailoga, faʻalelotu," o lana tala lea.“O lo’o saili e tagata le avanoa e fa’amautu ai le lumana’i o le aiga, ia maua ai se lumana’i mautu, ma o se vaega o lena mea atonu o le i ai o se fa’ama’i.”

tala fou (2)

Na taʻua e Mr. Zhu, o suʻesuʻega talu ai nei na sau mai le Iunaite Setete atoa, ma le lalolagi atoa.O le fa'apipi'i aupito mamao na ia faia?Le Karepeane.“O lena na alu i le loli ona alu lea i le vaa ona sosoo ai lea ma le loli.”
O se ata o le faasologa o fale puipui mai le Yantai Chenghe Bunkers, e faavae i Virginia Beach,
O le faʻataʻitaʻiga autu i Yantai Chenghe Bunkers o se vaʻa uʻamea cylindrical e valu futu le lautele, i le 13- poʻo le 20-futu le umi, faʻapipiʻi mai le kuata inisi ipu uamea ma faʻapipiʻiina i se faʻailoga ulufale i luga.O foliga masani e aofia ai vali fafo e tete'e ele, fola laupapa arasi, leai-VOC (volotile organic compounds) fa'auma totonu, lua va'a uafu, fo'i fola mo le teuina, ma se fa'alavelave fa'afuase'i ulufafo.

O mea fa'apitoa e aofia ai feso'ota'iga eletise (lau filifiliga o le 12-volt po'o le 120-volt), vai inu, septic system, faleta'ele, umukuka, moega, ma se faitoto'a pa."O mea uma e faʻatatau i mea e te okaina, ma mea uma e faia i Saina," o le tala lea a Mr. Zhu."Matou te taumafai ia saogalemu tagata i totonu o se paketi talafeagai."O fa'amau a le kamupani e amata mai i le $25,000 i le $35,000.

I le 1950s ma le 60s, o le taufaʻamataʻu o taua faaniukilia ma feteʻenaʻiga o le Cold War na faʻaosofia ai le manaʻoga i fale paʻu o fale, faʻatasi ai ma faʻamaoniga mai pulega uma a Eisenhower ma Kennedy, o le faʻateleina o tamaitusi (ma coupons) mo ia fausaga faʻasalalau i Amerika, faʻapea foʻi ma o se palota i le 1961 i le Konekeresi mo le $169 miliona ma se una'iga tele e maka, su'e ma fa'aputu fale puipui i fale faitele ma fale tumaoti.

I aso la, sa taugofie le faufale ma le mamanu, e aofia ai laupapa plywood e tete'e pala ma poloka sima, tanumia ma toe faatumu i oneone po o iliili.I aso nei, o le tele o malutaga e fau mai le uamea, e pei o u'amea Bunkers', po'o sima, po'o poloka fa'amalama.O isi e faia mai i luga o le ea - o se mea e mafai ona toe faʻaaogaina ma faʻafefeteina e ufiufi i totonu o le sima e fausia ai monolithic domes - poʻo mai le faʻafouina o faʻaulu faʻaulu, ma o le tele o fale fou maualuga.

tala fou (1)

O se faʻataʻitaʻiga o se malutaga na faʻapipiʻiina i lalo o se fale e Atlas Survival Shelters.O nisi taimi e fai ai tiute ta'ilua a Bunkers e fai ma nofoaga e teu ai uaina.
O se faʻataʻitaʻiga o se malutaga na faʻapipiʻiina i lalo o se fale e Yantai Chenghe.O nisi taimi e fai ai tiute ta'ilua a Bunkers e fai ma nofoaga e teu ai uaina.

tala fou (3)

I aso nei, o nisi kamupani malutaga i lalo o le eleele e faʻatau atu mea faʻapitoa mo le militeri, e pei o le Nuclear, Biological and Chemical (NBC) Air Filtration Systems, faitotoʻa e faʻasaʻo ma le susu, ma faʻapipiʻi loka e ono.O isi e ofoina atu le filifiliga o fale faafiafia fale, potu taʻaloga, fale uaina, fata fana, e oʻo lava i vaitaele i lalo o le eleele.


Taimi meli: Mati-22-2022