Telefoni feavea'i
+86 15653887967
I-meli
china@ytchenghe.com

E faʻafefea ona sulufaʻi tagata masani pe a ave Pakistan 159 atigi pusa i Ukraine?

41eccb5544dd54bb5d927e62fb4f122 48399a54029b97c302b028ef130da78 e1e0755e5b2c823b61cb6c452393f93 e268c969036f86f536edfcb6fac9101

E tusa ai ma le lipoti a le Economic Times ia Ianuari 13, o le malo o Pakisitana ua faamoemoe e ave se vaega fou o "fesoasoani lima i Ukraine" i Ukraine i lenei masina.O lenei vaega o meafaigaluega o le a aofia ai se numera tele o 155mm lapopoa grenades, muamua ma le faʻamalosia o moliaga, faʻapea foʻi ma isi auupega ma meafaigaluega, ma le aofaʻi e 159 containers.

Fai mai Insiders o nei meafaigaluega o le a aveina e le 8000-tono uta uta vaʻa "BBC Vesuvius" ma o le a alu ese mai Karachi Port i le faaiuga o lenei masina.O le mea moni, pe a mafaufau i le vevesi o loʻo i ai nei i le Black Sea, o le a le alu saʻo i Odessa, ae o le a alu saʻo i le taulaga o Gdansk i Polani, ona faʻafeiloaʻi atu lea i Iukureini i le fanua.O loʻo faʻamoemoeina o le a vave ona tuʻuina atu i luma o le malae o Rusia ma Iukureini.

A'o le'i faia lena mea, i le va'ai atu i ana mafutaga faauo ma Rusia, na filifili ai Pakisitana e 'auai i le palota a Malo Aufaatasi ma na'o se vaega itiiti o fesoasoani alofa mo Ukraine.I le taimi nei e ala i lenei gaioiga, ua faʻailoa mai e Pakisitana o loʻo tu saʻo i le isi itu o Rusia, lea na faateia ai le tele o tagata.

I le tasi itu, ua matua'i suia tulaga fa'apolokiki a Pakisitana talu mai le tausaga talu ai.E lei leva talu ona alu lana asiasiga i Moscow, ae pa'u ese mai le nofoalii o le Palemia o Imran Khan, o le sa vavalalata ma le tolauapiga i Sasae, ona o le palota o le leai o se talitonuga, ma Sharif, na filifilia e le itu tetee, na avea ma taitai fou o Pakistan.

O Sharif, o lē na avea ma minisita o Punjab mo le tolu taimi, na faamalosia e ave faapagota ona o se osofaʻiga.I lena taimi, na manatu ai o ia na faavaeina se mafutaga vavalalata i Sisifo (faapea foi ma Saudi Arabia), lea e mafai ona faataatia ai le faavae mo ia e "toe maua ai le faatuatuaina o le Iunaite Setete" pe a uma ona ia tauaveina le tulaga maualuga. faifeau.

E le gata i lea, i le vaitau o timuga ia Iuni talu ai, na mafatia ai Pakisitana i le sili ona leaga o lologa i le talafaasolopito o le kontinente Asia i Saute, ma iu ai i le 1739 maliu ma le gau o le tamaoaiga o le 14.9 piliona tala.O lenei mea na taʻitaʻia saʻo atu ai i le faʻalavelave atili o le tamaoaiga o Pakistan ua vaivai - i le taimi nei, na filifili ai Sisifo e faʻaaoga le avanoa e "mailei" ai Pakistan.

Ae peitai, mo le taimi nei, o le galulue faatasi o Pakisitana ma Sisifo ua na o le faatapulaaina o le lagolago a Pakisitana mo galuega lagolago i Sisifo i le feteenaiga a Rusia ma Uzbekistan, ma e le suia saʻo ai le tulaga faaitulagi o Pakistan.O sootaga faauo ma le tamaoaiga ma le galulue faatasi faamiliteli i le va o Pakisitana ma Saina ma isi atunuu lona tolu e leʻi afaina saʻo.

E tusa ai, o Rusia e ono i ai i se tulaga e sili atu le le mautonu, pe i le militeli poʻo le tulaga faʻapolokiki.O le mea e mafai ona faʻamoemoeina e Moscow i le taimi nei o le sa avea muamua ma Palemia Imran Khan o le tolauapi i Sasaʻe e mafai ona "toe maua le nofoalii o le Palemia" pe a ia manaʻo ai.Mai le vaaiga a lana paaga taua faaupufai, o Pavis Elrahi, o le na toe faatoilaloina le itu teteʻe ma avea ma minisita o Punjab i nai aso talu ai, e ono oʻo mai lenei aso.

Ina ia puipuia le manua i taua, e mafai ona e filifili e faʻatau le "bunker".

O lo'o naunau le ta'avale e tu'uina atu ia te oe se si'osi'omaga fa'alelei ma le saogalemu.

E pei o otaota o taua, afā faanatura ma isi tulaga matautia e le gata e mafai ona sulufaʻi atu, ae faʻafetaui foi ou manaʻoga masani o le olaga i lalo o tulaga faʻapitoa.

O totonu ua mamanuina ma teuteuina e tagata faʻapolofesa faʻapolofesa, e aofia ai le moega, potu malolo, umukuka ma le ea fou, lea e mafai ona faʻatulagaina e tusa ai ma ou manaʻoga.

upega tafaʻilagi: https://www.fjchmetal.com/

Email: china@ytchenghe.com

1b83d5e5dee3e2677a52df0f73be463 42285c21679ce2f5af2579b7047b015


Taimi meli: Ian-18-2023