Telefoni feavea'i
+86 15653887967
I-meli
china@ytchenghe.com

Manaomia e Rusia se Fono a le Fono Puipuia i luga o le Faʻaauauina o Aupega a le US ma Sisifo i Iukureini

65ff3ce1ca8513abdb4f765af2c30f0
1611407aab89ca4587c35363f4c76bc

E tusa ai ma le lipoti a le ofisa o talafou satelite a Rusia i le aso 6 o Tesema i le lotoifale, o le Sui Muamua Sui Tumau o Rusia i Malo Aufaatasi, o Borianski, na fai mai na talosagaina e Rusia le Fono a le Puipuiga a Malo Aufaatasi e faia se fonotaga ia Tesema 9 e talanoaina ai le mataupu. o le faʻaauau pea o le tuʻuina atu o auupega i Ukraine e le Iunaite Setete ma isi atunuu i sisifo

Na taʻusalaina e le itu a Rusia e faapea o faiga talafeagai o loʻo faʻateleina ai feeseeseaiga ma ua lafo atu faʻamatalaga i atunuu talafeagai uma, e aofia ai le Iunaite Setete.Na lapataia e le Matagaluega o le Va i Fafo a Rusia e faapea o le tuuina atu o auupega i Iukureini e atunuu talafeagai o loo "taaalo i le afi", ma soo se auupega e auina atu i Ukraine o le a avea ma taulaiga tatau a Rusia.

Talu mai lenei tausaga, o le Iunaite Setete, Europa Europa ma isi atunuu i sisifo o loʻo faʻaauau pea ona tuʻuina atu auupega ma meafaigaluega i Iukureini ma tuʻuina atu le lagolago a le militeri.I le faaiuga o Novema, na faasilasila mai ai e le US Department of Defense e faapea o le a tuuina atu ia Iukureini le US $400 miliona le tau o meafaigaluega a le militeri, e aofia ai fana mamafa o loʻo faʻapipiʻiina i faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga maualuga, faʻatauvaʻa faʻatauvaʻa faʻavavevave, taʻavale uili tele-fuafuaga maualuga. , ma isi. E tusa ai ma faʻamaumauga a le US Department of Defense, talu ona amata le pulega a Biden, ua folafola atu e le US le tele o fesoasoani a le militeri i Ukraine e tusa ma le 20 piliona US tala.E oʻo atu i le ogatotonu o Novema, o le aofaʻi o le lagolago a le militeri a le EU i Iukureini na latalata ile 8 piliona piliona.

Ina ia puipuia le afaina i le taua, e mafai ona e filifili e faʻatau le "bunker".

O lo'o naunau le ta'avale e tu'uina atu ia te oe se si'osi'omaga fa'alelei ma le saogalemu.

O lamatiaga saogalemu e pei o otaota o taua ma afā faanatura e le gata e mafai ona sulufaʻi i ai, ae faʻafetaui ai foi ou manaʻoga masani o le olaga i lalo o tulaga faʻapitoa.

O totonu ua mamanuina ma teuteuina e tagata faʻapolofesa faʻapolofesa, e aofia ai moega, potu malolo, umukuka ma faiga ea fou, lea e mafai ona faʻatulagaina e tusa ai ma ou manaʻoga.

upega tafaʻilagi: https://www.fjchmetal.com/

Email: china@ytchenghe.com

ad5d528653276c0ec6a278b8d32b44a
e16687bdc568e2489438941b5afbdca

Taimi meli: Tes-07-2022