Telefoni feavea'i
+86 15653887967
I-meli
china@ytchenghe.com

Le tala fou o le taua a Rusia i Iukureini

O le Ofisa o le Peresetene o Ukaraina: O le sapalai eletise i setete o Ukaraina ua faasolosolo malie ona toe faʻaleleia

I le aso 24 o Novema, na lipotia ai e le Rusia Sputnik News Agency e faapea o Tymoshenko, sui faatonu o le ofisa o le Peresetene o Iukureini, na fai mai o le sapalai eletise i setete o Iukureini na toe faʻaleleia.

Fai mai Tymoshenko i le vitio na tuʻuina atu i luga o le Telegraph social platform: "O le mea moni, o setete o Iukureini ua toe faʻafoʻisia le eletise. O le mea muamua e toe faʻaleleia ai le eletise o le faʻaogaina lea o mea tetele: vai ma isi atinaʻe autu. Ua maeʻa lenei galuega. O le isi laasaga o le tuʻuina atu lea o le eletise i pisinisi ma tagata nofoia."

Faatasi ai ma le aveesea o fitafita Rusia mai le aai o Kherson (5)

Na faailoa mai e Tymoshenko o le maualuga o le malosiaga o loʻo avanoa o le eletise e mafai ona tuʻuina atu le mana i tagata faʻatau mo ni nai itula.

 

E tusa ai ma lipoti, i le aso 23 o Novema, na taʻua ai e le Matagaluega o Malosiaga o Iukureini e faapea, o fale faaniukilia uma, faapea foi ma le tele o fale eletise ma fale eletise i Iukureini, na taofia le sapalai o le eletise, ma o le toatele o tagata e faaaogaina le eletise sa i ai i se setete. o le faaletonu o le paoa.I le aso 24, na fai mai ai le Matagaluega o Malosiaga o Uzbekistan ua toe faʻafoʻisia le eletise i mea tetele.

Ina ia puipuia le afaina i le taua, e mafai ona e filifili e faʻatau le "bunker".

O lo'o naunau le ta'avale e tu'uina atu ia te oe se si'osi'omaga fa'alelei ma le saogalemu.

O lamatiaga saogalemu e pei o otaota o taua ma afā faanatura e le gata e mafai ona sulufaʻi i ai, ae faʻafetaui ai foi ou manaʻoga masani o le olaga i lalo o tulaga faʻapitoa.

Bunker Underground4(2)

O totonu ua mamanuina ma teuteuina e tagata faʻapolofesa faʻapolofesa, e aofia ai moega, potu malolo, umukuka ma faiga ea fou, lea e mafai ona faʻatulagaina e tusa ai ma ou manaʻoga.

upega tafaʻilagi: https://www.fjchmetal.com/

Email: china@ytchenghe.com

Bunker Underground4

Taimi meli: Nov-29-2022